cik Iffa Bercerita

cik Iffa Bercerita =,=

Saturday, 21 July 2012

salam ramadhan and special day today =)

assalamualaikum..


alhamdulillah..tahun ni berkesempatan lagi untuk menyambut bulan yang penuh keberkatan and kemuliaan..hope tahun ni lebih baik dri thun sebelum2 ni..hope dapat melakukan perubahan yg lebih baik untuk pose kali ni..yes..tahun ni berbuka dengan semua family..semua cukup lengkap and semua ada..hehe..ari ni first day pose and ari ni jgk la genap nye 1Y 9M..hehe..hope berkekalan dan semoga berpanjangan sempena bulan yg mulia ini..bulan yg penuh rahmat darinya...AMIN.. =)


Firstly,msti first day puase ni mcm2 kte nk mkn kn ? nk mkn tu la,nk mkn ni la..mcm2..tp yg pling pnting ase nak mkn ialah kurma n murtabak..bestnye..tu wjib ad..lau xde,ase cam laen je..huhu..apa la menu untuk berbuka ari ni..masih menunggu..hehe..owh..xsabar ase nk brbuka..erm..haha..mcm bdk2 je..and ari ni jgk ari yg mnggembirakan ku..yes,21 / 07 / 2012..wlau pom plbgai rintangan yg melanda ttp kukuh and bersama..only you that I want..thanks for everything my dear..ILOVEYOUSOMUCH ! Insyaallah,i will do my best for be a good person for you..ok la..ase malu la nak taip pnjg2..malu !! huhu..ok..tu je la eh..ari ni jd pemalu plak..k la..see you in the next post..tatata ! SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN =)


TO MY LOVE :: iloveyou  :*  <3 <3 <3

Friday, 13 July 2012

alhamdulillah..ALLAH makbulkan segalanya.. =')

assalamualaikum...


alhamdulillah..syukran syukran..xterkata..mmg happy gila2..you be my mine again..alahmdulillah..semoga berpanjangan..terima kasih atas doa2 yg korg doakn tuk kami..now,aku dah rase normal kembali..yela..bnde yg aku tnggu2 dh dpt blik..hehe..happy gile ! mmg ! hope berkekalan..tu je yg aku harapkan...semangat aku pom dh kmbali blik..hdup aku pom dh terurus blik...dan tugas aku kembali lagi..hehe..ceh,mcm best je bunyi..bia la..korg ada ? xde kn ? lau ade bgus..alhmdulillah..hope happy jgk..aku ni dh mcm org xbetul je dh..duk tersenyum senyum mcm kambing gigit rumput ! eh ad ke gtu ? oh ! stop mengarut ifa..t ad org kbo aku ni kuat berimaginasi plak..mmg aku kuat brimaginasi pom..haha..eh2,dh terlajak ni...apa aku cerita ni ? adoiii ! tampor pipi ! pang ! pang ! aaaaaaaaaa...stopppppppppppp !! hehe..thanks to him coz always being with me..thanks coz still love me..thank you so much ! you are everything to me ! saya akan jdi yg terbaik untuk awk,keluarga,masyrakat dan negara..nth pape..haha..bia la..tgh happy ni..jgn kcau la..huhu..ok..tu je pom nk bg thu,,loveyou la !! muahxs ! only you..